Richter Gedeon

QB-K@NTIN

Regisztráció

Kérem a regisztráció megkezdéséhez adja meg Törzsszámát / Egyedi azonosítóját és az adószámát.

Amennyiben nem rendelkezik törzsszámmal, kérjük, szíveskedjen felkeresni a Richter Szolgáltató Kft. munkatársait a regisztráció elindításához szükséges egyedi azonosító igénylése érdekében.

Tájékoztatjuk, hogy a lenti személyes adatainak megadására azért van szükség, hogy a rendszer ellenőrizni tudja azt, hogy Ön regisztrációra jogosult-e. A regisztrációs folyamat elindításának előfeltétele, hogy Ön a Richter Gedeon Nyrt. területére jogszerűen beléphessen és ott tartózkodhasson, melyre vonatkozó információt a Richter Gedeon Nyrt. biztosítja a fenti adatainak fényében. Azáltal, hogy Ön megadja fenti adatait és a „Tovább” gombra kattint, hozzájárulását adja annak ellenőrzéséhez, hogy jogszerűen beléphet-e a Richter Gedeon Nyrt. területére.
Amennyiben Ön nem jogosult a Rendszer használatára, a regisztrációs folyamatot nem kezdheti meg. Ebben az esetben az itt megadott adatok tárolására nem kerül sor. Jogosultság birtokában tovább léphet a folyamaton, melyet követően az „Adatkezelési tájékoztató”-ban értesülhet a személyes adatainak kezelését érintő lényeges körülményekről.

© 1989 - 2020 Quadro Byte Zrt. • Minden jog fenntartva.

Richter Szolgáltató Kft.

1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.

email: etterem.eszrevetelek@richter.hu

adószám: 12942259-2-42

Fizetési tájékoztató
Quadro Byte Zrt.

Quadro Byte Zrt.

1036 Budapest,
Galagonya utca 5.

Telefon: +36 (1) 436-9932